Vegansk mango- og kokossmoothie

Vegansk mango- og kokossmoothie

Har I hørt? Har I hørt? Det bliver over 10 grader i næste uge! Det siger den vejrudsigt jeg har valgt at stole på, i hvert fald. Og hvis den siger, at det bliver over 10 grader, så kan alle de andre vejrudsigter være lige meget.

Det er så smukt med efteråret og fantastisk med sweater weather, men den sidste uges tid har været noget så grusomt kold og det er mildest talt meget urart. Jeg ville intet have imod det, hvis jeg bare kunne blive under min dyne hele dagen, hver dag. Men ak, jeg tror ikke at min chef synes at det er nær så god en idé, som jeg gør.

Vegansk mango- og kokossmoothie

Vegansk mango- og kokossmoothieMen udsigten til mildere vejr giver mig fornyet håb og energi! Så jeg har kastet mig ud i en opskrift som måske er lige på grænsen til at være for sommerlig, i forhold til sæsonen. Eller, opskrift og opskrift – der er tre ingredienser. Den er så nem, at jeg næsten føler at jeg snyder, ved at dedikere et helt indlæg til tre ingredienser. Men den er virkelig, virkelig lækker, og en opskrift som jeg synes at alle skal have kendskab til. Og det at den er mega, super, ekstremt nem, må vi bare kalde en bonus!

Den her smoothie er ih og åh så cremet, takket være kokosmælken, og hvis du bliver helt blød i knæene over mango, ligesom mig, så kan jeg love dig for, at du vil elske den. Brug en super moden mango, så du kan få så meget smag som muligt – en halvfesen mango vil gøre det hele til en meget skuffende oplevelse.

Smoothien er perfekt som morgenmad, og hvis du tilføjer en håndfuld havregryn kan den holde dig godt mæt i flere timer. Du kan også bruge den som et hurtigt mellemmåltid, eller en lækker og sund aftensnack. Du kan også tilføje en kugle vaniljeis og gøre den til en knap så sund aftensnack!

Vegansk mango- og kokossmoothie

Skynd dig ned i Føtex efter en mango og en dåse kokosmælk, og slæb stædigt sommeren med indenfor, skønt træerne står uden en trevl på kroppen. Du vil helt glemme, at det snart er jul!

Mums!

Vegansk mango- og kokosssmoothie
2-3 personer

2 meget modne mangoer
1/2-1 dåse kokosmælk
En knivspids vaniljepulver

Skræl mangoerne og kom al kødet i en blender sammen med vaniljen.

Hæld halvdelen af kokosmælken ved og blend. Smag efter, om du har brug for mere kokosmælk. Nogen foretrækker mere kokos end andre.

Er smoothien for tung, kan du tilføje et nip salt, og er mangoen ikke gennemtrængende nok, kan du hælde lidt honning eller citronsaft ved, for at fremhæve smagen.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *