Om

13522868_10209716734174157_4928143812339456262_o

Jeg tror at jeg en dag vil giftes med karamel. Vi har været sammen gennem tykt og tyndt, medgang og modgang. Jeg føler at vi har et specielt bånd, som ikke meget kan komme imellem. Men forholdet med karamel kan til tider være hårdt, og jeg kommer nogen gange til at blive lidt for tæt med hvid chokolade. Der var også den her ene gang med budding, men karamel overbeviste mig om at komme tilbage. Heldigvis er karamel ikke helt tilbageholdende for tanken om at se andre søde sager, så tankerne har da vandret mod brownies, havtorn og marengs. Ak, det er ikke nemt, men vi får det til at fungere, skønt min kærlighed til søde sager er stor og vil vidt omkring.

Det søde køkken drager mig til sig, som en flue drages mod lys. Jeg kan simpelthen ikke holde fingrene fra det. Min KitchenAid røremaskine er min bedste ven, med min computer på en tæt andenplads. Så jeg har valgt at kombinere mine to bedste venner med min store kærlighed, for at forene dem i den smukke samhørighed der er En Madblog.

På arbejdet er titlen kagepige, i fritiden er den kageentusiast. Jeg tror lige så stille at flydende chokolade begynder at flyde gennem mine årer, og jeg har en mistanke om, at blodårerne måske også er ved at forvandle sig til lakridssnører.

Så jeg kan godt love jer for, at der vil være top på sukkerskeen, når du bladrer gennem mit univers af guf, godter og lækkerier!

Ud over min kæmpe, koloenorme, ekstreme kærlighed for kage og alt der hører sig til, så elsker jeg også:

iiiiiiTykke sokker
iiiiiiiiiBær direkte fra busken
iiiiiiiiiiiiNår slik farver tungen blå
iiiiiiiiiiiiiiiLæber i vilde farver
iiiiiiiiiiiiiiiiiiPolkaprikker
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKattekillinger der snakker i munden på hinanden
iiiiiiiiiiiiiiiiiiGul(d)
iiiiiiiiiiiiiiiHyggelige overspringshandlinger
iiiiiiiiiiiiTe i alt for store krus
iiiiiiiiiiiiiiiLyskæder en masse
iiiiiiiiiiiiiiiiiiLyden af regn på taget
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiAt grine så det gør ondt i hele kroppen
iiiiiiiiiiiiiiiiiiBilleder med mange, mange farver
iiiiiiiiiiiiiiiKogebøger til godnatlæsning
iiiiiiiiiiiiKæmpe store, varme tæpper
iiiiiiiiiAt spise is direkte fra bøtten
iiiiiiiiiiiiUdråbstegn!
iiiiiiiiiiiiiiiAt se serier hele natten
iiiiiiiiiiiiiiiiiiNår marginen er helt hen i vejret

P.S. Har jeg fortalt, at halvdelen af min fryser er stoppet til med diverse is? Aldrig gå ned på is – man ved aldrig hvornår man får brug for det!


Kunne du tænke dig at komme i kontakt med mig angående et sponsorat, et samarbejde, et spørgsmål, eller er du bare interesseret i en lille sludder for en sladder?

Så kontakt mig meget gerne ved at bruge “Kontakt” fanebladet i toppen af siden, eller skriv til mig på mine sociale medier: Facebook, Instagram.